Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

Επιτέλους μια σωστή απόφαση...

Αν τα 5 χαστούκια σε 2 αλήτες που προηγουμένως χτύπησαν και έκλεψαν μια γυναίκα είναι βασανιστήρια,τότε ο Nίκος Πιλάβιος βρήκε τους άξιους διαδόχους του.

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο,φαίνεται να έχουν περισσότερα δικαιώματα από όσους το υπερασπίζονται (ακόμα και αν υπερβάλλουν) .

Υπό αυτές τις συνθήκες,μου προκαλεί έκπληξη η απόφαση να πέσει στα μαλακά ο συγκεκριμένος αστυνομικός.
Οι κανίβαλοι,δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπινων δικαιωμάτων (ανάμεσα τους και οι συμπαραστάτες και μάρτυρες υπεράσπισης της 17N),έχουν τους τρόπους και τη δύναμη να καταστρέψουν ζωές και να προωθήσουν την αντικοινωνική τους ιδεολογία.

2 σχόλια:

Εθνικόφρων είπε...

Οταν είχα δεί το βιντεο σχηματισα την αποψη οτι εκεινος ηταν πολυ καφρος. Δε βλεπω κανενα λογο γιατι δε θα μπορουσε να το κανει και σε εμενα αυτο (οχι δεν ειμαι ξενος!)καθως θα ημουν εξισου ευκολο θυμαγια αυτον. Δεν ξερω και πολλα για το τι ακολουθησε, αλλα πιστευω οτι πρεπει να τιμωρηθει, απο αυτους τους φύλακες ποιος θα μας φυλα? Αν μη τι άλλο, αυτος ο μπατσος εδωσε και αλλα επιχειρηματα στους ακροαριτερους αντιφα για να εξαπολυσουν αντιρατσιστικη προπαγανδα στους δρομους και το indymedia.

stella είπε...

Μπράβο, εθνικόφρων!!!
Τα συγχαρητήριά μου!!!